Бизнес Справка
СиПиЕс ЕООД

СиПиЕс ЕООД

Фирма: СиПиЕс ЕООД
Адрес: София,

Ако желаете тази реклама да бъде Ваша, позвънете на тел.: 0877/86-62-18

 

........... е специализирана в добив, преработка и търговия на скално-облицовъчни материали. Фирмата извършва добив на гнайс в собствени кариери в Източните Родопи. Гнайсите, които се добиват в тези кариери са с цвят вариращ от златисто - бежово - кафяв до бежово - сив. Предназначени са за декоративни облицовки и настилки. Изключително здрави и мразоустойчиви те се използват, като цокли и други декоративни облицовки на сгради, оформяне на пешеходни зони - тротоари, алеи, пътеки, басейни, а в някои случаи и за вътрешно декориране.


Плочите са с грапава, естествена повърхност. Предлагат се както с естествена форма (полигонални), така и нарязани в стандартни размери.


Основната продуктова гама включва:

 

  • - Гнайс - нарязани плочи: дебелина 20 - 40 мм., ширина 200, 250, 300, 350, 400 мм.; дължина свободна до 600 мм.;
  • - Гнайс - стъпала: дебелина 30 - 50 мм., ширина 300 до 400 мм.; дължина свободна до 1200 мм.;
  • - Гнайс - настилка и облицовка - ненарязани плочи: дебелина 20 - 40 мм., 5 - 9 бр./ м2;
  • - Гнайс - настилка и облицовка - ненарязани плочи: дебелина 20 - 40 мм., 9 - 15 бр./ м2;
  • - Гнайс - облицовка - ненарязани плочи: дебелина 15 - 25 мм., 9 - 15 бр./ м2;
  • - Други размери и форми: след запитване

 

.............. е специализирана и в областта на геоложките проучвания, минно - експлоатационното проектиране на находища за скално - облицовъчни, строителни и други нерудни полезни изкопаеми. Гнайсовият камък е предпочитан от много строители. Друго качество на гнайса е мразоустойчивостта и като цяло ниското влияния на температурните разлики, което е проблем за всички изкуствени облицовки. Добрите качества гнайса и естественият му произход го правят предпочитан от стрителните предприемачи в последните години.