Бизнес Справка
Коректстрой 93 ЕООД

Коректстрой 93 ЕООД

Фирма: Коректстрой 93 ЕООД
Адрес: Самоков, ул. Ген. Столетов 10
GSM: 0893702927, 0897979032
Интернет сайт: http://korektstroi93.com

Ако желаете тази реклама да бъде Ваша, позвънете на тел.: 0877/86-62-18

 

Фирма .............. е създадена през 2000 г. в гр. Пловдив. Основната деиност на фирмата е производство на  парфюмерия, тоалетни продукти и козметични серии, базирани изключително на основата на естествени съставки - розово масло, идващо направо от розоварните на известната в цял свят Долина на Розите в България. 

 

Нашите подбрани, висококачествени серии са произведени, използвайки последните достижения на науката и технологията и са с чисти, натурални съставки, като продукцията ни отговаря на всички изисквания за постоянно качество.

 

Ние комбинираме знанията за лечебната сила на билките и техния специален ефект върху кожата с модерни съставки и компоненти.

 

Доказаното качество и действие на нашата козметика ни правят не само търсен производител в България, но и желан износител на външните пазари.

 

Нашата цел е чрез аромат и досег да ви накараме да поверите грижата за вашата кожа на подаръците от природата, съчетани в продуктите ни, които ще предпазят вашето тяло, ще освободят духа Ви  и подобрят Вашето здраве и самочувствие.

 

Фирмата гарантира висока степен на иновативност в технологичното оборудване, суровините и материалите за производство.