Бизнес Справка
Складови системи и стелажи ЕООД

Складови системи и стелажи ЕООД

Фирма: Складови системи и стелажи ЕООД
Адрес: Божурище, бул. Европа 10, на площадката на Военно ремонтен завод ТЕРЕМ
GSM: 0889053005
Интернет сайт: http://mezzanine.bg

Складови системи и стелажи ЕООД е утвърдено и наложило се име, превърнало се в синоним на качество и коректност в проектирането, производството, търговията, доставката и монтажа на различни видове складови системи, архивни и магазинни стелажи.


Продуктовото портфолио включва ралични видове стелажни и складови системи - индустриални, подвижни, архивни и конзолни стелажи, рафтови стелажни системи с различен капацитет на товаримост, Мецанин системи и други.

 

Чрез търговската си марка Мецанин България, Складови системи и стелажи прилага най-добрите практики в областта на проектирането, производството и монтажа на етажни конструкции Мецанин.

 

Предлаганите етажни платформи SSS04 представляват самостоятелно стоящи метални конструкции, които се монтират в съществуващи помещения, разделяйки ги на етажи.


Мецанин системата е особено подходяща за изполване във високи помещения, защото увеличава използваемаета площ без да са необходими строителни работи в тях, тъй като връзките на всички елементи на системата са болтови.


Предлаганите площадки са с товароносимост от 100 до 1000 кг/м2 и с размери напълно съобразени с помещението в което се монтират.


Стабилно стъпила на параза, Складови системи и стелажи фокусира дейността си върху качеството на предлаганите продукти, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.


С цел максимално задоволяване нуждите на своите клиенти, поддържа дългогодишни партньорски отношения с водещи европейски производители - Anemos и Scaffsystem - Италия.


Дейността на дружеството отговаря на всички европейски стандарти за безопасност. Притежава необходимите международни сертификати за качествен контрол на ISO 9001: 2008 и Сертификат ISO 9001:2015 - Система за управление на качеството, както и Лиценз CYPE - Проектантски софтуер за метални конструкции.


Благодарение на богатия си опит, добри познания за практичността на стелажите като част от интериора на различни помещения и целите на употребата им, Складови системи и стелажи предлага разнообразни решения и консултации във връзка със специфичните нужди на всеки отделен клиент,  изработва и стелажни системи по индивидуални проекти. Предлага гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги.


Успехът и се основава на способността да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти и партньори. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяването на нуждите на клиента.


Разполага с висококвалифицирани експерти и специалисти с богат опит, притежаващи високо ново на работа в екип, комуникативност и креативност.


Приоритет в работата на команията е високото качество на обслужване и постигане на удовлетвореност на клиентите. Като лидер на пазара със стелажни и складови системи, дружеството извършва доставка не само на територията на страната, но и извън нейните предели.