Бизнес Справка
Складови системи и стелажи ЕООД - Продукти

Складови системи и стелажи ЕООД

Фирма: Складови системи и стелажи ЕООД
Адрес: Божурище, бул. Европа 10, на площадката на Военно ремонтен завод ТЕРЕМ
GSM: 0889053005
Интернет сайт: http://mezzanine.bg

Развивайки се през годините, Складови системи и стелажи изгражда собствен стил на работа, като в обхвата на професионалната си компетентност включва всички технологични етапи при реализирането на различните дейности.


В синхрон с динамичното ежедневие, за да отговори на непрекъснато нарастващите нужди на бизнеса предлага:


ИНДУСТРИАЛНИ РАФТОВИТЕ СТЕЛАЖИ - групирани в три системи според товароносимостта на рафтовете им.

 

  • - Стелажи БЛЕЗ с товароносимост на рафт до 140 кг.

 

  • - Рафтова система М 36 с товароносимост на рафт до 400 кг.

 

  • - Рафтова система М 50 с товароносимост на рафт до 800 кг.

 

СТЕЛАЖИТЕ ЗА ПАЛЕТИ

 

  • - Обикновени (конвенционални) палетни стелажи за складиране на палетизирани товари. Състоят се от ферми и носещи греди, върху които се поставят палетите.

 

  • - Палетни стелажи Drive-In - система за гъсто складиране, при която подемната техника влиза в стелажа за товарене и разтоварване. Подходяща за складиране на еднотипни товари със сравнително дълъг срок на годност - хладилни камери и складове за готова продукция.

 

  • - Гравитационни стелажи за гъсто складиране, при която палетите се поставят в единия край на стелажа върху ролков конвейер, монтиран под наклон и под въздействие на собственито си тегло се придвижват до другия край на конвейера.
    Предимства: Точно спазване на срока на годност, защото първите поставени палети излизат първи. Много малка вероятност от повреди по системата вследствие на удари от подемната техника, защото машините оперират само извън системата. (почти никакви експлоатационни разходи).

 

КОНЗОЛНИ СТЕЛАЖИ

 

Конзолните стелажи SSS06 - едно- и двустранни, предназначени за складиране на профили, тръби, пачки с ламарина или мебелни плоскости, както и всякакви дълги товари, като осигуряват директен достъп до всеки товар. Произвеждат се по конкретните нужди на всеки клиент.


ЕТАЖНИ СИСТЕМИ МЕЦАНИН - SSS04

 

Етажните платформи SSS04 на Складови системи и стелажи ЕООД представляват самостоятелно стоящи метални конструкции, които се монтират в съществуващи помещения, разделяйки ги на етажи.

 

Мецанин системата е особено подходяща за изполване във високи помещения, защото увеличава използваемаета площ без да са необходими строителни работи в тях, тъй като връзките на всички елементи на системата са болтови.

 

Предлаганите площадки са с товароносимост от 100 до 1000 кг/м2 и с размери напълно съобразени с помещението в което се монтират.

 

МНОГОЕТАЖНИ СТЕЛАЖИС ПЕШЕХОДНИ НИВА

 

На базата на система М 36 или М 50, в зависимост от изискването за товароносимост на рафт, с добавяне на стълби и пешеходни нива може да бъде изграден дву- или триетажен склад с височина до 7500 мм.

 

МЕТАЛНИ ГАРДЕРОБИ за съблекални

 

МЕТАЛНИ ШКАФОВЕ за документи, инструменти и работни места.


ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ И КОНТЕЙНЕРИ на италианския производител VIPA Srl.


МЕТАЛНИ СКАРИ

 

Всички предлагани системи са проектирани и произведени съгласно БДС EN 16681 - Стоманени неподвижни складови системи, Регулируеми палетни стелажни системи, Принципи за сеизмично проектиране.