Бизнес Справка
Специализирана болница за рехабилитация Света Богородица ЕООД

Специализирана болница за рехабилитация Света Богородица ЕООД

Фирма: Специализирана болница за рехабилитация Света Богородица ЕООД
Адрес: Нареченски бани, ул. Панорама 8
Телефон: 033422212
GSM: 0888105105
Факс: 033422243
Интернет сайт: http://svbogoroditsahospital.eu

Специализирана болница за рехабилитация Света Богородица ЕООД

СБР Света Богородица ЕООД е лечебно оздравително заведение с дългогодишен опит в профилактиката, рехабилитацията и лечението на стрес, артериална хипертония, захарен диабет и редица заболявания на централната и периферна нервна система.

 

Намира се в един от най-известните балнеолечебни курорти в България - Нареченски бани. Разположена в съседство с изключително красив парк за отдих, в който с каптаж е осигурена минерална вода от всички извори за питейни нужди.

 

Сградата на оздравителния комплекс е четириетажна с две крила, разполагаща с обособени хотелски, медицински и кухненски блокове, свързани с топли връзки, открит и закрит плувен басейн с полуолимпийски размери.

 

СБР Света Богородица предлага комплексна терапия с водолечение/вани с радонова вода, джакузи, подводен масаж, закрит басейн, открит басейн с полуолимпийски размери и плаж, електролечение, акупунктура, електросън и психотерапия, диетолечение. Предлага се денонощна медицинска помощ.

 

Екип от висококвалифицирани специалисти се грижат за своите пациенти, предоставяйки им медицински услуги с високо качество - диагностициране и лечение на болести на нервната система, съдови заболявания и такива, свързани с обмяната на веществата.

 

Базата на СБР Света Богородица включва:

 

Медицински център с консултативни кабинети, клинична лаборатория, функционален и стоматологичен кабинет.

 

Лечебен блок: пълен комплекс физикална терапия / водолечение, електролечение, акупунктура, кинезитерапия, фитнес център /, психотерапия. Плаж и открит плувен басейн с полуолимпийски размери и монтирана съвременна пречиствателна станция.

 

Извършва приемат се пациенти по клинични пътеки - / договор с НЗОК / - 7 дневен престой.

 

Цени за свободен прием: 16 - 20 лв. за нощувка.

 

СБР Света Богородица разполага със сто деветдесет и две легла, разпределени в четиридесет и осем двойни, двадесет и четири тройни стаи и десет апартамента, оборудвани с кабелна телевизия, самостоятелен санитарен възел, част от тях с тераса.

 

За удобство на пациентите лечебно-оздравителният комплекс раполага с дневен бар, кафе - сладкарница, ресторант с отлична кухня и платен паркинг.