Бизнес Справка
СТЕЛТ ООД

СТЕЛТ ООД

Фирма: СТЕЛТ ООД
Адрес: Пазарджик, ул. Христо Ботев 43 вх. Б
Телефон: 034446056, 034446142
Факс: 034446142
Интернет сайт: http://stelt.pozvanete.eu

СТЕЛТ ООД

СТЕЛТ ООД е дружество, създадено през 1995 година, с основен предмет на дейност - проектиране и производство на метални сглобяеми стелажи.
 
Дружеството разполага със собствена модерна фабрика за производство и административна сграда от европейски тип с адрес на управление на предприятието  гр. Пазарджик. Разполага с офиси и  складове в градовете София и Варна.
 
Компанията се представлява и управлява от инж. Ясен Яков менъджър-продажби  и инж. Георги Петров менъджър-пласмент. Към настоящия момент при нас работят 38 служители: счетоводители, организатори-пласмент, производство, разкройчици на листов материал, оператори на манипулатори за прахово покритие, упавители на складове, шофьори-снабдители и други.
 
Персоналът е добре обучен и запознат със спецификата на дейността. Това са висококвалифицирани кадри, професионалисти в областта, в която работят, с дългогодишен опит и стаж  (по-голяма част са от основаването на фирмата).
 
Стелажите са изработени от качествена студено огъната стомана. Покритието им е епокси-полиестерно, нанесено по прахово електростатичен метод и изпечено при 180 С, което придава висока устойчивост срещу механични и химични въздействия. Използват са прахове на фирмата AKZO NOBEL.
 
 
В зависимост от модела, стандартен тип колони и рафтове с винтова връзка и конзолен тип едностранни за стена и двустранни, дава възможност за лесен монтаж и произволно разположение на рафтовете по височина, както и за реализиране на произволни конфигурации по ширина и дълбочина.
 
Произвежданите от СТЕЛТ ООД стелажи са серийно производство, разполага с налични количества на склад в гр. София, Пазарджик и Варна в двата цвята: бял – BIANKO TITANO и светло сив: RAL – 7040. 
 
Дружеството е основен доставчик на сглобяеми метални стелажи и елементи към тях на търговските вериги METRO CASH & CARRY, Mr. Bricolage, Praktiker и дистрибутори в страната.