Бизнес Справка
СТЕФАНОВ - ИВАН СТЕФАНОВ - 04 ЕООД

СТЕФАНОВ - ИВАН СТЕФАНОВ - 04 ЕООД

Фирма: СТЕФАНОВ - ИВАН СТЕФАНОВ - 04 ЕООД
Адрес: Горна Оряховица, ул. Борима 14
Телефон: 061942769, 061942288
Факс: 061942549
Интернет сайт: http://www.stefanoveood.bg

СТЕФАНОВ - ИВАН СТЕФАНОВ - 04 ЕООД


СТЕФАНОВ ИВАН СТЕФАНОВ 04 ЕООД е на българския пазар от 1998 година. Дружеството започва с производството на трайни сурово-сушени продукти и около 20 човека персонал, като експедира около тон продукция седмично.
Инж. Стефанов залага на постоянното обучение и квалифициране на специалистите, заети в производството и на младите хора. Ежегодно се посещават международни изложения в хранително-вкусовата сфера и се сравняват постиженията от най-ново поколение в бранша.
Успехът на фирмата е постигнат след много упорит труд в търсене на пазари и налагане марката „Стефанов”- гаранция за високо качество и вкус, изключително добре приемани от търговските партньори в страната.

Количеството на произвежданите суджуци, луканки, филета и пастърми многократно завишават първоначалните стойности. Предприятието увеличава площта си и е едно от първите в региона отговарящо на критериите за европейско производство. Колектива вече наброява 130 човека, като смело заявяваме, че работниците и специалистите са с едни от най-високите квалификации в бранша. По-голяма част от заетите в производството са от самото създаване на предприятието, като има вече и по две поколения от семейства.
От голямо значение за колектива е качеството в производството на традиционните за горнооряховския регион сурово-сушени месни деликатеси. Огромен е приноса, в това отношение, на управителя инж. Ив. Стефанов –технолог по образование, занимавал се дълги години с този тип производство в ДО „Родопа” и умението му да събере малоброен колектив и да го мотивира с постигането на високи цели.
От 2008 година предприятието защити, сертифицира и поддържа стандарт ISO 22 000 : 2005 в областта Безопасност на храните. Клиентите и задоволяване на техните претенции се поставят винаги на първо място.

Наградите, спечелени от продукти на фирмата, не закъсняват. От 2008 година до сега високите вкусови качества на деликатеси от нераздробени меса и сурово-сушени колбаси разработени и произведени по фирмени рецепти са спечелили - 9 златни медала от Международен панаир „Пловдив” и Месомания 2008, 2009 и 2010г. От две години продуктите са и по щандовете в Гърция, Белгия, Англия, Испания и Германия.
За изминалите години мотото на нашето производство остана – „ Колбасите приготвени с любов” – вече 12 години. Нищо не може да замени високата отговорност, че всеки влага по частица от себе си във всеки продукт.
Нашите колбаси и деликатеси съчетават в себе си традиционната рецепта и високо-технологичното производство.