Бизнес Справка
СТОЯНОВ ЕООД

СТОЯНОВ ЕООД

Фирма: СТОЯНОВ ЕООД
Адрес: Търговище, ул. Росица 10
Телефон: 060162413
GSM: 0899822272
Факс: 060162413

СТОЯНОВ ЕООД

 

СТОЯНОВ ЕООД е фирма със седалище град Търговище, ул. Росица № 10.

 

Развива своята дейност в областта на строителството.

 

Специализирана в строителството на жилищни, обществени, административни сгради, хотели, вили, офиси, реконструкции на сгради, строително - монтажни и строително - ремонтни услуги.


Стоянов ЕООД, притежава богат практически опит и високо квалифициран персонал, и е в състояние да предложи подходящи решения, отговарящи на индивидуалните изисквания, независимо от обема и сложността на работа, за всяка една задача, свързана с посочените дейности.


През изминалите години Стоянов ЕООД се наложи и утвърди, като лидер в строителния бранш, фирма с утвърдено име на българския пазар, спечелила доверието на много инвеститори в цялата страна. Има в актива си много участия в изграждането на обекти, като основен изпълнител и съвместно с други фирми и организации като подизпълнител.

 

Разполага с екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с голям опит в областта на строителство - инженери, техници и подбрани бригади за изпълнение на поетите обекти.


Успехът на фирмата се основава на способността да бъдат изградени и укрепени трайни връзки с клиентите, задоволявайки изцяло техните нужди.

 

Стоянов ЕООД е фирма с богат опит, предлагаща не само голям обем и разнообразие на строителни услуги, но и оптимално съотношение между цена и качество, което затвърждава позициите и на лидер в строителния бранш.


Фирмата се стреми да предлага висококачестени строителни услуги, изпълнение на поетите ангажименти в уговорения срок, спазване на приетите стандарти с цел пълно удовлетворяване изискванията на клиентите.


Стоянов ЕООД е фирма, наложила се на строителния пазар, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.