Бизнес Справка
СТРОЙ КОНСУЛТ

СТРОЙ КОНСУЛТ

Фирма: СТРОЙ КОНСУЛТ
Адрес: София, кв. Бояна, ул. Стар Беловодски път 34
Телефон: 029523822, 029523853
Интернет сайт: http://www.stroy-consult.com

СТРОЙ КОНСУЛТ

СТРОЙ КОНСУЛТ е фирма, създадена през 1994 година. Специализира в строителството и обновяване на индустриални сгради, търговски и административни центрове, хипермаркети и жилищни комплекси, монтаж на сглобяеми метални и стоманобетонови конструкции, направа на специални промишлени подове от бетон, инсталационни оборудвания.
Наши клиенти са много инвеститори на местно ниво и чуждестранни фирми като "Miroglio" - Италия, гръцките фирми "Tyras" S.A., "General Frozen" S.A., "Кауфланд България" ЕООД & КО КД, "Технополис България" ЕАД, "Билла България" ЕООД и др. Чрез сътрудничеството си с тях сме натрупали значителен опит в съвместната работа с чуждестранни проектанти и архитекти по адаптирани към българските норми проекти. Фирмата е сертифицирана по ISO 14001:2004; ISO 18001:2007 и ISO 9001:2008.
Гарантираме професионално и отговорно отношение към работата и нашите клиенти, висококвалифициран екип от специалисти, оригинални проекти, висококачествени материали и отлично изпълнение.
Компанията се развива с бързи темпове и все повече разширява дейностите си. Като фирма, наброяваща повече от 300 човека, Строй-Консулт съзнава социалната си ангажираност към служителите си и към обществото. Именно затова, се стреми да осигури на работещите във фирмата възможност за обучение и кариерно развитие, много добра работна среда, както и допълнителни социални придобивки. „Строй-Консулт" ЕООД подкрепя проекти в областта на спорта, културата и образованието, както и определени социални каузи.
Дружеството декларира своята отговорност към внедряване, сертифициране и непрекъснато подобряване на интегрирана система за управление на качеството, околната среда и здраве и безопасност при работа в съответствие с изискванията от стандарти БДС EN ISO 9001:2008, БДС EN ISO 14001:2005, BS OHSAS 18001:2007 с обхват предмета на дейност на дружеството.
Стремим се са осигурим устойчиво развитие на компанията, на базата на постигане на съответствие с изискванията за извършваните услуги, постоянно подобряване на здравето и безопасността при работа и непрекъснато намаляване неблагоприятното въздействие върху околната среда.