Бизнес Справка
ТЕРА АРТ 2001

ТЕРА АРТ 2001

Фирма: ТЕРА АРТ 2001
Адрес: Орешак, ул. Комсомолска 2
Телефон: 069522106
GSM: 0887422020
Интернет сайт: http://www.terraart2001.bg

ТЕРА АРТ 2001

ТЕРА АРТ 2001 е фирма, създадена през 1991 година като малка мебелна работилница в село Орешак, близо до Троянският манастир. За 18 години фирмата се разраства и днес в нея работят 70 човека.
Притежава собствена сушилна за дървен материал и контролира подбора и процеса на сушене на дървения материал - два основни критерия за реализиране на перфектното качество на нашите продукти.
В артистичният кът на нашата фабрика, в ателието на основателят и собственик на Тера Арт, Пламен Петров развива и създава в рамките на един дълъг креативен процес постоянно все нови и нови мебелни идеи.
 
Фирмата дефинира чрез мотото "Изкуството да живееш индивидуално". За нашите клиенти създаваме и постоянно усъвършенствуваме един индивидуален, личен и необикновен мебелен стил. 
В творчеслия процес се ориентиераме към личните желания и представи на нашите клиенти. Така им помагаме да развият и реализират собствената си креативност.
Високо квалифициран екип от майстори на дърводелското искуство, под ръководството на Пламен Петров, работи неуморно и ентусисиазирано за това всяка поръчка да бъде изпълнена в определените срокове, в перфектно качество.
Под перфектно качество разбираме безкомпромисният подбор на дървесината, отличното течническо и технологичеко изпълнение с най-модерна техника.
Също така безупречното професионално монтиране на мебелите, така и отстраняването на всички отпадъци след монтажа.
Ако жадувате за една артистична, нестандартна и индивидуална домашна атмосфера, ако мечтаете за мебели, които зареждат дома Ви с енергия и вдъхновение, с мисъл и с красота, потънете в света на Тера Арт и се насладете на нашите необикновени творчески решения, събрани в три вълнуващи мебелни колекции:
  • Тера Арт Класика;
  • Тера Арт Лукс;
  • Тера Арт Галерия.

 

Това необикновено и вдъхновяващо пътешествие в нашия вълшебен свят е нашият подарък за Вас.
С удоволствие отговаряме на всички въпроси свързани с индивидуалното решение на вашата домашна атмосфера. 
Заедно с нашите партньори както на българският така и на международния пазар, реализираме Вашите лични идеи и се радваме да Ви посрещнем, за да обсъдим всеки един детайл от Вашите мебелни мечти.