Бизнес Справка
ТИНГЕР ООД

ТИНГЕР ООД

Фирма: ТИНГЕР ООД
Адрес: Гоце Делчев, ул. Драма 50
Телефон: 075195483
GSM: 0887325413
Интернет сайт: http://www.tingersport.com

ТИНГЕР ООД

ИНГЕР ООД е дружество, основано през 2003 година, с основна дейност производство на спортни облекла и специализирана в производството на професионална спортна екипировка.
Днес марката  е признато име в създаването и разработването на най-широката гама от професионална спортна екипировка със специализирани облекла за всеки спорт.
 
Спортните екипи на са специално конструирани, разработени и лабораторно изследвани с оглед специфичните нужди и изисквания за професионалния спорт.
Произведени са в България от висококачествени български платове (трайни, дишащи, антипилингови) и материали, които, в комбинация с изключителното качество на изработка, осигуряват пълна функционалност и комфорт за всеки спортист.
 
От 9 години компанията е и на международния пазар. Изнася готова продукция от спортни облекла за Великобритания, Холандия, Германия, Франция, Малта и други.
Гъвкаво производство за малки количества и бързи поръчки са само част от нашите предимства. Изработваме уникални модели, модерен дизайн с гарантирано качество и срок на доставка, специални поръчки за бутикова екипировка, поръчки по идея на клиента, без ограничение в сложността на модела - цвят, плат, размер и печат(номера, лога, спонсори), съобразено с клубните цветове и символи.
 
Използваме най-новата технология (сублимация) за цялостен печат в плат на всички видове екипи. Осигуряваме пълен комплект спортна екипировка за всеки вид спортен клуб, както и най-оптималната формула за модерен дизайн, съвършено качество и ниска цена.
 
Продукти за всякакъв вид спорт и тренировка:
  • Анцузи;
  • Якета;
  • Сакове;
  • Съдийски екипи;
  • Фен артикули.