Бизнес Справка
Тсаки ООД

Тсаки ООД

Фирма: Тсаки ООД
Адрес: Костинброд, Бивш селскостопански двор зад ОЛИНЕЗА
GSM: 0887425789, 0889043980, 0884735788
Интернет сайт: http://www.tsaki.com

ТСАКИ ООД

Кои сме ние?

 

Тсаки ООД„ТСАКИ“ ООД е създадена през 1989 г. с предмет на дейност търговия с продукти за автомобили.

 

От 2009 г. дружеството произвежда AdBlue с подлиценз на германския химически концерн "KRUSE" KG. От 2017 г. „ТСАКИ“ ООД придоби собствен лиценз за производство на AdBlue, придобит след извършен одит от страна на VDA – Асоциацията на германските автомобилопроизводители, чиято собственост е и марката AdBlue. След успешния резултат от одита, „ТСАКИ“ ООД е единствената компания в България, която работи със собствен европейски лиценз за производство и дистрибуция на AdBlue.

 

През 2020 г. разкрихме модерно оборудвана лаборатория, за да гарантираме и оптимизираме качествения контрол на производствения процес.

 

От 2020 г. имаме нова продуктова линия за производство и бутилиране на течности за чистачки, която продаваме под търговската марка „EXCELLENT View”

 

 

Какво предлагаме?

 

Висококачествени химически продукти за автомобилната индустрия, производствата и корабния транспорт.

 

Произвеждаме AdBlue, AUS40 (воден разтвор на уреа), течности за чистачки, антифризи, де-йонизирана вода и дезинфектанти, под марката Excellent View.

 

Предлагаме също оборудване и съдове за съхранение на AdBlue - за търговски продажби и за ведомствена употреба. Наши партньори са фирмите – Storage Partners, FLACO, Fortis, Opmi и PUISI.

 

От 2001 г. фирмата е изключителен представител на испанската фирма KRAFFT S.L. за Република България и Македония. Богатата продуктова гама на KRAFFT и изключително добро качество на продуктите, ни дадоха възможността през годините да се наложим като надежден и предпочитан доставчик на много фирми в България.