Бизнес Справка
Тсаки ООД

Тсаки ООД

Фирма: Тсаки ООД
Адрес: Костинброд, Бивш селскостопански двор, зад Олинеза
GSM: 0887425789, 0889043980, 0884735788
Интернет сайт: http://www.tsaki.com

ТСАКИ ООД

 

Тсаки ООД КостинбродТсаки ООД е модерна, динамично развиваща се българска компания учредена през 1989 година със седалище град Костинброд.

 

Дружеството развива успешно своята дейност, благодарение на умелото управление на ръководния екип. Специализирано в областта на търговията.

 

Обхватът на дейност включва внос и търговия с продукти за леки и тежкотоварни автомобила на световните лидери FLACO, Krafft и Frenkit.

 

Фирмата е изключителен представител на испанската фирма KRAFFT S.A. за България и Македония от 2001 година. KRAFFT е утвърдена компания, специализирана в производството и разработката на химически продукти - масла, антрифриз и автокозметика.


От 2008 година, Тсаки ООД става партньор на германския химичен концерн KRUSE K.G в областта на продажбата и дистрибуцията на AdBlue.


Засиления интерес към продукта, води до стартиране на производството на AdBlue в България от началото на 2009 година. За гарантиране на най-добро качество на продукта е закупена смесителна инсталация от германската фирма - партньор, с покрити изисквания за качество на производствения контрол и осигурен подлиценз от KRUSE К.G. за дистрибуция на продукта на територията на България.


През 2017 година Тсаки ООД, вече разполага със собствен лиценз за производство на AdBlue, придобит след извършен одит от страна на VDA - Асоциацията на германските автомобилопроизводители - собственик на марката AdBlue.


Тсаки ООД е единствената компания в България, която работи със собствен европейски лиценз за производство и дистрибуция на AdBlue.

 

През 2010 година Тсаки ООД придобива екслузивни права за продажба на гамата от продукти за AdBlue на германската фирма FLACO-Gerate Gmbh - специализирана и лицензирана от VDA, за продажбата на системи за съхранение и продажба на AdBlue, със и без сертификат на търговско мерене.

 

Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001 от TUV Nord Cert и сертификат от VDA QMC за производство и дистрибуция на AdBlue.

 

Продукти

Тсаки ООД КостинбродТсаки ООД произвежда AdBlue® с търговска марка BlueSky® по лиценз на немския химически концерн KRUSE K.G. от 2009 година.

 

През 2017 година, след извършен одит дружеството придоби собствен Европейски лиценз издаден от VDA - Асоциацията на германските автомобилопроизводители.

 

Тсаки ООД гарантира доставка на висококачествен продукт, произведен със суровина, получена от лицензирани доставчици в съответствие с ISO 22241. Тестове за качеството на продукцията се правят от лицензирана лаборатория на всяка партида.

 

Освен сертифициран производител на AdBlue с търговска марка BlueSky, Тсаки ООД е оторизиран представител и вносител на продуктите на:


FLACO - световен лидер в производството на оборудване за съхранение и зареждане на AdBlue;


Krafft - лидер в международният пазар за химически продукти;

 

испанската компания Frenkit - производител на ремонтни комплекти за спирачни и амбреажни системи на леки и лекотоварни автомобили.

 

Контакти

Производствена и складова база


гр. Костинброд
Бивш селскостопански двор, зад Олинеза

 

Телефони:


0887-425-789
0889-043-980
0884-735-788

 

Адрес за Варна и региона


Мартин Кънчев
Представител за Варна, Добрич, Разград и Силистра
United Oils


гр. Варна, ул. Перперикон 4