Бизнес Справка
Хидро Крафт ООД

Хидро Крафт ООД

Фирма: Хидро Крафт ООД
Адрес: София, ул. Мара Бунева 1
Телефон: 029367916
GSM: 0888654040, 0888101280, 0886834717
Интернет сайт: http://hydrocraftbg.com
вносител на висококачествени водни помпи, вносител на висококачествени хидрофорни помпи, вносител на помпи и хидрофорни системи, водещ вносител на помпени системи, доставка и монтаж на поливни системи, дългогодишен опит в областта на хидро съоръженията, качествени помпи и хидрофорни системи, монтаж на дренажни помпени системи, монтаж на противопожарни помпени системи, помпи и хидрофорни системи grundfos, помпи и хидрофорни системи от вносител, препоръчана фирма за сондажни кладенци, пречиствателни станции за питейни води, противопожарни помпени системи, септични и дренажни колектори, сервиз и поддръжка на помпи и хидрофорни системи, термопомпи за отопление от вносител, фирма вносител на термопомпи за охлаждане, фирма за uv обеззаразяване, фирма за изграждане на сондажни кладенци, фирма за монтаж на хидрофорни системи, фирма за третиране и обработка на вода, фирма изграждаща системи с термопомпи, хидро крафт, хидро крафт оод, хидрофорни уредби от вносител

Хидро Крафт - проектиране, доставка и монтаж на водни помпи и хидрофорни системи

 

Хидро Крафт ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения.


Учредена през 2005 год., специализирана в проектиране, изграждането, обурудване и поддържане на хидро съоръжения.


Динамичното и развитие се дължи на голямото старание, усърдна работа и стремеж на амбициозното ръководство за предлагане на най - доброто обслужване на клиентите.


Обхватът на дейност включва: изграждане на сондажни кладенци, хидрофорни уредби, септични и дренажни колектори, пречиствателни станции за питейни и отпадни води, третиране и обработка на вода, чрез омекотяване (обратна осмоза), UV- обеззаразяване, противопожарни системи, и изграждане на системи с термопомпи за отопление и охлаждане.


Хидро Крафт извършва проектиране, доставка и монтаж на хидрофорни системи, противопожарни помпени системи, дренажни помпени системи, пречиствателни станции за питейни и отпадни води, поливни системи. Гаранционно, извънгаранционно и абонаментно обслужване, включващо профилактични прегледи и консултации. Поддържа складови наличности на резервни части.


От 2007 год. фирмата е оторизиран дистрибутор на GRUNDFOS, лидер в производството на водни помпи и хидрофорни системи.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, компанията се стреми да отговари на високите изисквания на своите клиенти, предоставяйки им най-добрите продукти на наложилите се световни марки - GRUNDFOS, EBITT, Caprari, APD Technology и CONFORTO SRL.


Дружеството разполага с висококвалифициран екип съставен от утвърдени специалисти, с доказан опит и компетенции в изграждането на хидро съоръжения.


Разполага и с мобилни групи работещи на територията на цялата страна, отличаващи се с голям професионализъм и своевременна реакция при нужда.