Бизнес Справка
Хидро Крафт ООД

Хидро Крафт ООД

Фирма: Хидро Крафт ООД
Адрес: София, ул. Мара Бунева 1
Телефон: 029367916
GSM: 0888654040, 0888101280, 0886834717
Интернет сайт: http://hydrocraftbg.com

Хидро Крафт - проектиране, доставка и монтаж на водни помпи и хидрофорни системи

 

Хидро Крафт ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения.


Учредена през 2005 год., специализирана в проектиране, изграждането, обурудване и поддържане на хидро съоръжения.


Динамичното и развитие се дължи на голямото старание, усърдна работа и стремеж на амбициозното ръководство за предлагане на най - доброто обслужване на клиентите.


Обхватът на дейност включва: изграждане на сондажни кладенци, хидрофорни уредби, септични и дренажни колектори, пречиствателни станции за питейни и отпадни води, третиране и обработка на вода, чрез омекотяване (обратна осмоза), UV- обеззаразяване, противопожарни системи, и изграждане на системи с термопомпи за отопление и охлаждане.


Хидро Крафт извършва проектиране, доставка и монтаж на хидрофорни системи, противопожарни помпени системи, дренажни помпени системи, пречиствателни станции за питейни и отпадни води, поливни системи. Гаранционно, извънгаранционно и абонаментно обслужване, включващо профилактични прегледи и консултации. Поддържа складови наличности на резервни части.


От 2007 год. фирмата е оторизиран дистрибутор на GRUNDFOS, лидер в производството на водни помпи и хидрофорни системи.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, компанията се стреми да отговари на високите изисквания на своите клиенти, предоставяйки им най-добрите продукти на наложилите се световни марки - GRUNDFOS, EBITT, Caprari, APD Technology и CONFORTO SRL.


Дружеството разполага с висококвалифициран екип съставен от утвърдени специалисти, с доказан опит и компетенции в изграждането на хидро съоръжения.


Разполага и с мобилни групи работещи на територията на цялата страна, отличаващи се с голям професионализъм и своевременна реакция при нужда.