Бизнес Справка
Хикс ЕООД

Хикс ЕООД

Фирма: Хикс ЕООД
Адрес: Сливен, бул. Стефан Караджа 6
Телефон: 044624840
GSM: 0888715181, 0878715181
Интернет сайт: http://hiks-sliven.com
косилни апарати за двигатели с вертикален вал, косилни апарати за двигатели с хоризонтален вал, косилни апарати от производител сливен, мотофрези и инвентар на добри цени сливен, мотофрези и инвертар от производител сливен, мотофрези на добри цени сливен, мотофрези с вертикален вал сливен, мотофрези с хоризонтален вал сливен, препоръчан производител на двигатели сливен, препоръчан производител на мотофрези сливен, препоръчан производител на сенокосачки сливен, препоръчан сервиз за мотофрези сливен, препоръчана фирма за двигатели сливен, препоръчана фирма за косилни апарати, препоръчана фирма за мотофрези с вертикален вал, препоръчана фирма за мотофрези с хоризонтален вал, резервни части за мотофрези сливен, роторни сенокосачки на добри цени сливен, роторни сенокосачки на конкурентни цени сливен, роторни сенокосачки от производител сливен, сервиз за косилни апарати сливен, сервиз за мотофрези и инвертар сливен, сервиз за мотофрези сливен, сервиз за роторни сенокосачки сливен, сервиз за сенокосачки в сливен, хикс еоод, хикс еоод сливен

Хикс ЕООД е утвърдено и наложило се име, превърнало се в синоним на качество и коректност в производството на мотофрези, роторни сенокосачки и инвертар.

 

Стабилно стъпила на параза, фирмата се стреми да отговари на високите изисквания на своите клиенти, фокусирайки дейността си върху качеството на предлаганите: мотофрези, роторни сенокосачки, водни помпи, паркови косачки и други, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.

 

Динамичното и развитие се дължи на голямото старание, усърдна работа и стремеж на амбициозното ръководство за предлагане на най - доброто обслужване на клиентите.

 

Разполага с висококвалифициран екип съставен от утвърдени специалисти, с доказан опит и компетенции в производството и сревиза на мотофрези.

 

Хикс ЕООД произвежда и предлага роторни сенокосачки (косилен апарат), към съществуващи мотофрези от тип: Болгар, Тракия, Акме, Гардения, Градина, Вики Петров, Сливенска и Унгарска.

 

Производителността на роторните сенокосачки (люцерна и висока трева до 60 м.) е 1 декар за 1 час с/у 0.900 л. бензин.

 

Фирмата извършва сервиз на роторни сенокосачки и мотофрези от тип Болгар, Тракия, Акме, Унгарска, Сливенска, Gardenia, Gradina и VIKI. За всички останали модели, които не се предлагат от фирмата, сервизирането се извършва след консултация по телефона.

 

Благодарение на опита натрупан през годините и на прецизността в работа, Хикс ЕООД се утвърди като лидер на пазара, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.