Бизнес Справка
Хикс ЕООД

Хикс ЕООД

Фирма: Хикс ЕООД
Адрес: Сливен, бул. Стефан Караджа 6
Телефон: 044624840
GSM: 0888715181, 0878715181
Интернет сайт: http://hiks-sliven.com

Хикс ЕООД е утвърдено и наложило се име, превърнало се в синоним на качество и коректност в производството на мотофрези, роторни сенокосачки и инвертар.

 

Стабилно стъпила на параза, фирмата се стреми да отговари на високите изисквания на своите клиенти, фокусирайки дейността си върху качеството на предлаганите: мотофрези, роторни сенокосачки, водни помпи, паркови косачки и други, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.

 

Динамичното и развитие се дължи на голямото старание, усърдна работа и стремеж на амбициозното ръководство за предлагане на най - доброто обслужване на клиентите.

 

Разполага с висококвалифициран екип съставен от утвърдени специалисти, с доказан опит и компетенции в производството и сревиза на мотофрези.

 

Хикс ЕООД произвежда и предлага роторни сенокосачки (косилен апарат), към съществуващи мотофрези от тип: Болгар, Тракия, Акме, Гардения, Градина, Вики Петров, Сливенска и Унгарска.

 

Производителността на роторните сенокосачки (люцерна и висока трева до 60 м.) е 1 декар за 1 час с/у 0.900 л. бензин.

 

Фирмата извършва сервиз на роторни сенокосачки и мотофрези от тип Болгар, Тракия, Акме, Унгарска, Сливенска, Gardenia, Gradina и VIKI. За всички останали модели, които не се предлагат от фирмата, сервизирането се извършва след консултация по телефона.

 

Благодарение на опита натрупан през годините и на прецизността в работа, Хикс ЕООД се утвърди като лидер на пазара, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.