Бизнес Справка
Хикс ЕООД - Контакти

Хикс ЕООД

Фирма: Хикс ЕООД
Адрес: Сливен, бул. Стефан Караджа 6
Телефон: 044624840
GSM: 0888715181, 0878715181
Интернет сайт: http://hiks-sliven.com

Хикс ЕООД

 

гр. Сливен, бул. Стефан Караджа 6
8800 Клуцохор, Сливен

 

тел.: 044 624 840

тел.: 0878 71 51 81
тел.: 0878 71 51 82
тел.: 0878 71 51 83
тел.: 0888 71 51 81
тел.: 0884 10 14 82


e-mail: info@hiks-sliven.com

 


гр. Сливен - 8800
Южна промишлена зона

 

тел.: 044 624 840
тел.: 0888 71 51 81


e-mail: motofrezi@hiks-sliven.bg