Бизнес Справка
Хипократ - Д-р Вергиния Георгиева

Хипократ - Д-р Вергиния Георгиева

Фирма: Хипократ - Д-р Вергиния Георгиева
Адрес: София, ж.к. Надежда, бл. 111, ап. 2
Телефон: 029801777
GSM: 0878544668
Интернет сайт: http://www.prirodolechenie.com

ХИПОКРАТ-Д-Р ВЕРГИНИЯ ГЕОРГИЕВА

Лечение от природата - Д-р Вергиния Георгиева

 

Хипократ – Център за природна медицина и гладолечение Д-р Вергиния Георгиева предлага комплексно решение за лечение на редица заболявания, рехабилитация и пълно възстановяване, чрез прилагане на клинични, медицински и природосъобразни средства по време и след провеждане на лечението.

 

Център Хипократ прилага уникална българска система, включваща основно плодово - чаен разтоварителен режим на хранене и използване на природосъобразни медикаменти и средства, създадена от народния лечител Лидия Ковачева, допълнена и развита от нейната последователка н.с. д-р Вергиния Георгиева.


Тази система съчетава природни и алтернативни методи на лечение - лечебно хранене, физиотерапия, билколечение, апитерапия, аурикулотерапия, психотерапия, акупресура, климатолечение и водолечение с минерална вода.


Терапията протича в санаториално - курортни условия в град Банкя, на дванадесет километра от София. Банкя съчетава наличие на лечебен климат, минерални извори и чудесна санаториално-курортна обстановка.


Центърът разполага със свръхмодерна апаратура Бодискенер Сензитив 500, разработена от екип от лекари, биохимици, ядрени физици, фармаколози и редица други специалисти. Проектирана е за нуждите на космически програми и е използван за експресна диагностика, лечение и възстановяване на космонавтите преди и след полет.

 

Апаратурата осигурява пълна оценка на общото здравословно състояние на клетъчно и субклетъчно ниво, определяйки диагноза, история на заболяването, прогноза за развитието му и ефективността на лекарствени средства с които му се въздейства. Нещо повече - апаратът може да въздейства в редица случаи в борбата с установеното заболяване чрез специализирани терапевтични сеанси.

 

Възползвайте се от уреда за йонна детоксикация - високотехнологично устройство, което помага на тялото да се пречиства само посредством детоксикираща водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана.

 

Процедурата пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията. Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло.

 

Лечение от природата - Д-р Вергиния Георгиева

Лечение от природата - Д-р Вергиния ГеоргиеваН.С. II ст. д-р Вергиния Георгиева е специалист по вътрешни болести, фармакология и фитотерапия. Член е на Нюйоркската академия на науките, на Съюза на учените в България, на Международното дружество за изследване на хистамина, на Дружествата по невронауки и фармакология у нас.

 

Д-р Георгиева е последовател на известната природолечителка Лидия Ковачева. В продължение на повече от двадесет години работи по метода лечебно гладуване в омекотена форма, доразвивайки тази система. Има стотици научни и популярни публикации и участия в медиите.


На базата на придобития безценен опит от дългогодишното приятелство и сътрудничество с Лидия Ковачева, доктор Георгиева систематизира, развива и прилага на практика една стройна теория за пътищата за достигане на природосъобразен и многостранно балансиран начин на живот.


Своеобразен връх в реалното прилагане на своята теория, доктор Георгиева постига при провеждането на специализираните лечебни програми в Центъра за природна медицина и гладолечение в град Банкя.


Следвайки принципите на Хипократ, опознала огромните възможностите на алтернативните средства за въздействие върху организма.


Д-р Вергиния Георгиева предлага колаборация с медицински центрове, СПА и уелнес центрове. Индивидуално обучение на лекари в посока наномедицина, възможностите на Бодискенер диагностиката и Биорезонансната терапия.

 

БОДИ СКЕНЕР


Диагностика и био-резонансна терапия

 

ЛЕЧЕБНИ ПРОГРАМИ


Йога, танци, лекции, антистрес програми, водолечение, гимнастики, арт терапия и други.

 

КЛУБНА ДЕЙНОСТ


Семинарно обучение, психолог, консултации, борба със стреса и други.