Бизнес Справка
ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ

ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ

Фирма: ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ
Адрес: София, ул. Безименна 10
Телефон: 029434224
Интернет сайт: http://www.hormann.bg

ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ

Днес на пазара на строителни елементи вратите, касите и задвижванията се свързват с марката Hörmann; защото групата Hörmann е лидер на този пазар в Европа.

 

Фирма ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ се ръководи от третото и четвъртото поколение - внукът и правнуците на основателя на фирмата Аугуст Хьорман.

 

Съдружници са Мартин Й. Хьорман, Томас Й. Хьорман и Kристоф Хьорман. ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ е непрекъснато разширяващо се предприятие с международна насоченост.

 

Врати, каси и задвижвания се произвеждат в 15 високо специализирани завода в Европа, Азия и Северна Америка.

 

С помощта на над 6.000 сътрудника, в 100% фамилното предприятие се постига оборот от над 1 милиард евро.

 

Фино изплетената мрежа от над 50 собствени филиала и многобройни дистрибутори в над 30 държави гарантира на клиента кратки срокове.

 

Първият камък в изграждането на днешното предприятие беше положен през 50-те години на миналия век с производството на нов тип гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход - вратата Berry.

 

През 1960-те години пестящите място, вертикално отварящи се секционни врати за гаражи, както и за индустриални и търговски обекти, поставят началото на прогресивно развитие. Оттогава насам продуктовата гама непрекъснато се разширява.

 

Днес освен познатите гаражни врати тя включва и врати тип хармоника, ролетни врати, пожароустойчиви и бързо движещи се врати, задвижвания и управления за врати, както и системи в областта на товаро - разтоварната техника, противопожарни и димозащитни врати, вътрешни и външни врати, козирки и каси.

 

Водена от социалния си ангажимент, фирмата подпомага традиционно проекти на служещи на цялото общество институции и организации, насочили вниманието си към хората с увреждания или хронично болните.


Предлага следните продукти:

 

1.  Гаражни врати
Врати Berry с въртеливо - постъпателен ход


Качество и безопасност, комфорт и визия и усъвършенстваната техника. Във всяка врата Berry на Hörmann се крие опитът от над 50-годишно ноу-хау в производството на гаражни врати. В разнообразието от мотиви ще откриете мечтаната врата за Вашия дом. Изберете на спокойствие вратата, за която мечтаете, с помощта на конфигуратора на врати: мотивът, цветът, повърхността. Разполагате с всички възможности.

 

 

2.  Задвижвания

Задвижвания за гаражни врати

 

Сигурност и комфорт за Вашия дом
Кой слиза от колата с удоволствие в лошо време и при силен вятър или посред нощ, само за да отвори вратата на гаража. Със задвижванията на Hörmann винаги имате "зелена светлина", защото отваряте гаражната и порталната си врата комфортно, бързо и безопасно още от колата - с помощта на ръчния предавател. С комфортното и бързо задвижване SupraMatic, изгодното задвижване ProMatic, както и задвижването ProMatic с батерия, предназначено за гаражи без достъп до електричество, Hörmann предлага иновативна задвижваща техника.

 

3.  Външни врати
Външни врати ThermoPro


Врати с доказаното марково качество на Hörmann
Стоманените врати ThermoPro на Hörmann за странични и централни входове се предлагат с голямо разнообразие на мотиви. Тези изгодни врати със стандартна блокировка в няколко точки Ви дават чувство за сигурност, пестят енергия чрез отличната си топлоизолация и се превръщат в красива визитка на Вашия дом.

 

 

 

4.  Врати
Врати с определени функции, за строителството на обекти


Качествени врати за ново строителство и модернизация
Hörmann Ви предлага подходящата врата за всяко помещение в сградата, от стомана, стомана /дърво и алуминий - всичко от един производител. Тази програма впечатлява с високо качество, цветово оформление и разнообразни варианти на оборудване, както и с атрактивното съотношение цена - качество.


 

 

5.  Индустриални врати
Индустриални секционни врати

Секционните врати се отварят вертикално и по този начин осигуряват допълнително място пред и зад вратата. Секциите на вратата се прибират близо до тавана, вертикално над отвора или по продължение на покрива. Секционните врати от серия 40, от стомана, комбинация от стомана и алуминий или от алуминий, впечатляват с уникално богатия асортимент, топ дизайна и сертифицираната безопасност. Секционните врати Compact подреждат отделните ламели вертикално една върху друга непосредствено зад щурца. Минималната дълбочина на вмъкване е голямо предимство при халета с прозрачни куполи, фасади и остъклени покриви.

 

 

 

6.  Каси
Обширен асортимент с много профили


Като специалист по касите с десетилетен опит Hörmann се съобразява с Вашите желания като разработва и специални решения за всяка строителна ситуация. Нашият асортимент за заоблени платна и платна с фалц вече Ви предлага разнообразни варианти на оформление. Освен това доставяме касите в брилянтни специални цветове или със специални системи панти и защитни профили, както и с разнообразно специално оборудване за повече безопасност и комфорт. Обширният асортимент, специализацията и същевременно голямата гъвкавост, както и най-модерните производствени методи ни позволяват да задоволяваме бързо и изцяло Вашите желания.

 

7.  Товаро-разтоварна техника
Товаро-разтоварни рампи с подаващ механизъм или сгъваема част


Товаро-разтоварните рампи на Hörmann са добре обмислени решения за прецизно изравняване на разликата в нивото между различно товарните платформи и високите камиони. Така товарът може да бъде изведен от камиона или внесен в него само с едно единствено движение в хоризонтална посока. Стабилната стоманена конструкция с устойчива на усукване платформа компенсира безпроблемно страничните накланяния на камиона дори и при неравномерно товарене. Надеждната хидравлика с 2 подемни цилиндъра и един цилиндър за скосения ръб се справя с всякакви ситуации, командва се лесно и преди всичко е безопасна. Защото тези товаро-разтоварни рампи са оборудвани с автоматични вентили за аварийно стопиране, вградени в подемните цилиндри. Те обезопасяват товаро-разтоварната рампа светкавично. Това е важно, например когато някой камион потегли рано при все още натоварена платформа.