Бизнес Справка
ЦЕНТЪР ЕГО

ЦЕНТЪР ЕГО

Фирма: ЦЕНТЪР ЕГО
Адрес: Хасково, ул.6-ти септември 1
Телефон: 038666107
GSM: 0887474469
Интернет сайт: http://www.centre-ego.info

ЦЕНТЪР ЕГО

 

ЦЕНТЪР ЕГО - гр. Хасково предлага на своите клиенти разнообразни козметични услуги, включително процедури със съвременна апаратура, съчетаваща технологиите  RF, IPL и Skin Cooling /криоелектроенергия/, позволяващи достигането на дермалния слой на кожата. Салона предлага и курсове по козметика, фризьорство, маникюр и масажи, по програми Аз Мога и Аз мога повече!

 


Предлага следните манипулации: 

Фотоподмладяване с E-light - комбинация между IPL, RF и криоелектроенергия. IPL представлява патентована технология за неинванзивно повлияване на различни признаци на стареене на кожата на лицето, шията, деколтето, тялото, използваща интензивна пулсираща светлина. Успешно повлиява неравномерна пигментация,  фини и по-дълбоки бръчки,  разширени кръвоносни съдове, разширени пори, отпусната и куперозна кожа,нежелано окосмяване.Механизма на действие при фотоподмладяване  се изразява с поглъщане на светлина от меланина и оксихемоглобина, тя се трансформира в топлина, което води до разрушаване на натоварените с пигмент клетки, здравите тъкани не се увреждат. При тези процеси в дермата се отделят растежни фактори, които стимулират клетките отговорни за синтеза на нов колаген и елестин. Резултатът е цяластно обновяване на кожата. Криоелектроенергията е познато благотворното действие на студа и топлината върху кожата и тъканите. В E-light е използвана специална система, която има 5-степенно действие с охлаждане /според koжата на пациента/ . Охлаждането предпазва от изгаряне и странични ефекти по време на другите терапии и премахва чувството на болка.  Радио честотата (RF) е метод за физиотерапия, представляващ създаване на локализирани зони на горещина в телесните тъкани с помощ на високочестотен еклектричен поток. С проникването на ел.поток през тъканта, йоните  сменят полярността си многократно - по този начин се създава горещина. Чрез излъчвателя на RF вълни, електрическата енергия се превръща във вътрешна енергия, която прониква дълбоко в кожата през охладения епидермис, като повишава температурата, ускорява циркулацията на кръвта в подкожната тъкан, смалява затоплената влакнеста тъкан, стимулира реконструкцията и регенерацията на колагеновия протеин в дългосрочен план и достига крайния резултат на стегната кожа и премахнати бръчки.

 

 

Фотоепилация с E-light - най-съвременният и ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Подходящ е за прилагане във всички части на тялото, като позволява да се третират малки,  и големи участъци. Фотоепилацията се осъществява с апарати, които излъчват интензивна пулсова светлина. Светлинната енергия се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява кожата и космите ) и се трансформира в топлинна, която  се провежда по стъблото на косъма до неговия корен, където се нагрява косменият фоликул и се разрушава, без да се уврежда околната кожа. Kосмите имат фази на растеж, които се сменят през различни периоди от време в различните части от тялото и процедурата повлиява само космите в анагенната фаза на разтеж - когата косъма е добре оформен. Съчетанието на RF и IPL технологиите позволяват достигането на дермалния слой на кожата, поради което с E light апаратите се постига неколкократно по-висока ефективност при фотоепилацията в сравнение с обикновените IPL апарати. Това намаля значително броя на манипулациите, а от тук и цената за финализиране на процедурата. Като основни предимства на комбинацията от тези три технологии пред обикновените IPL и лазерни машини  се посочат следните:

 • RF – топлинен, енергиен източник, който работи съвместно с източника на оптична енергия.
 • С голяма точност определя ‘’презатоплените’’, от оптичната енергия, участъци и ги охлажда.
 • Позволява употребата на оптичната енергия на такова ниво, което е безопасно зa всеки тип кожа (по-малко оптична енергия в сравнение с обикновените Лазери или IPL-и).
 • Няма риск от епидермални нарушения и за получаване на дисхромия (типична  за тъмен тип кожа).
 • Осигурява по-добро проникване за постигане на по-добри резултати.

Странични ефекти и рискове при фотоепилацията са сведени до минимум в сравнение с другите методи за трайно обезкосмяване и всички те са обратими. Най-често се наблюдава зачервяване веднага след процедурата, което се маха още същия ден, но понякога може да се задържа 2-3 дни. В някои зони, където кожата е по-чувствителна  или по-пигментирана, а космите са по-тъмни и с по-дълбоко разположени корени, е налице  се усеща леко парене отколкото болка. Няма забранени зони за третиране и може да се прилага както при жени, така и при мъже. Продължителността на една отделна процедура е различна в зависимост от това каква зона се третира. Например за третиране на горна устна е около 5 мин., а за целите крака е около 60 мин. Терапията се смята за успешна ако са премахнати около 90% от космите, а останалите 10% са станали  светли и тънки. Според специалистите в тази област ефектът за винаги, може да се прави една поддържаща процедура през 1-2 години /според нуждите на пациента /. При  не поддръжка се появят светли мъхчета, които могат да се  унищожават лесно /1 процедура/ тъй като космената луковица вече е травмирана.

 

 

E-light – отстраняване на разширени кръвоносни съдове / до 3мм / , розацея.

Е-light терапията - е високотехнологична медико - козметична процедура, използваща  пулсираща светлина (IPL), съчетана с RF (радио-ферентен ток) чрез която не оперативно се повлияват различни съдови лезии по кожата на лицето и крайниците – разширени кръвоносни съдове, хемангиоми, naevus flameus ( родилни петна или майчини )пресни, розацея,  (червени) стрии, белези след акне,  оперативни интервенции, изгаряне,  кръвоносна звезда, червен нос и др.  При поглъщане на светлинната енергия от окси - хемоглобина, тя се трансформира в топлина, което води до разрушаване на разширените кръвоносни съдове. RF позволява бързото възстановяване на тъканта и елиминирането на „отпадните” продукти, през лимфната система. В зависимост от параметрите и предпочитанията на пациента, може да се работи в  в режим на коагулация - с клиничен белег зачервяване и оток на нарушената структура или режим на селективна фототермолиза, чиито клиничен белег е формирането на пурпурни петънца. Процедурата се извършва под действието на крио – електроенергия (охлаждане на епидермиса) , което предпазва здравите тъкани от увреждане. Оздравителният ефект се постига  в рамките на  4 - 6 процедури, веднъж месечно - при което настъпва не по-малко от 70 - 80 % обратно развитие на съдовите лезии. Тези кръвоносни съдове се елиминират (ампутират) от кожата и няма опасност да се появят от ново. Преди и след интервенциите пациентът трябва да премине през цялостен медецински преглед при дерматолог (и др. специалисти) за да се предотврати появата на нови патологични лезии.

 

 

Лечение на пигментни петна с E-light
Е-light терапията - е високотехнологична медико-козметична процедура, използваща пулсираща светлина (IPL), съчетана с RF (радио-ферентен ток) чрез която се повлияват различни пигментни петна по кожата –  петна след изгаряне, “възрастови петна”, лунички, мелазма, белези от акне, петна след бременност и много други. При поглъщане на светлинната енергия от меланина,  се трансформира в топлина, което води до разрушаване на натоварените с пигмент клетки с помощта на FR изключително прецизно се задава дълбочината на въздействие, а крио-енергията предпазва повърхностните слоеве на кожата.  За постигане на оптимални резултати са необходими 2 - 5 процедури, при което настъпва не по-малко от 80 % отстраняване на пигментните петна. За разлика от досегашните методи (йонофореза и крем ), при следващото излагане на слънце пигментното петно не се появява отново, защото меланинът не е „вкаран” надолу в кожата, а е елиминиран,  може да се продължи ползването на фотозащитни кремове, за да не се появят пигментни петна на друго място. Необходима е консултация с дерматолог за изясняване причината за формиране на нежелана пигментация и отстраняването й.
 

 

Лечение на акне
Екип от  гинеколог, дерматолог, медицински козметик и диетолог се грижат, за да приключи проблема с упоритото  АКНЕ. Акнето е често срещано състояние на кожата причинено от възпаляване на масните жлези. Обикновено се проявява в младежка възраст. Най-често е засегнато лицето, но може да се появи и по гърба, врата, раменете, скалпа и гърдите. Акнето се появява когато клетките на кожата не се отделят правилно, залепват една за друга и запушват порите.  Нарушената визия на кожата на лицето, гърба и гърдите, създава дискомфорт и води до понижено самочувствие и редица психологически проблеми в себеусещането и контактите с околните.


Лечение:

 • Козметика : специалист - козметик прави необходимите физиотерапевтични и козметични процедури на кожата с цел подготвяне за E-light процедури.
 • Апаратно Третиране на акне с E-light 
 • Медицински Преглед : дерматолог преценява състоянието на болния, като предписва необходимото лечение.

Натуралната фотодинамична терапия, комбинирана с биполярна радиочестота позволява високо насочване към  мастните жлези и акне  - бактериите за намаляване дейността на мастните жлези, като по този начин се унищожава активното акне.


Акнето се повлиява по три основни начина:

 • Регулира и стяга мастните жлези  /намалява омазняването на кожата/
 • Антибактериално действие  /убива патологичните микроорганизми в дълбоките слоеве/
 • Изглажда тургора на кожата  /заличава белезите от акне/ От 5до 15 процедури са достатъчни за да се повлияе най-активното АКНЕ.
 • Няма риск от странични ефект и  епидермални нарушения.

 

Уголемяване и стягане на бюста
Силиконовите гърди вече не са вече приоритет само на звездите. На подобна операция се подлагат и много жени. Правят го поради няколко причини - природно  обезформяне на бюста след  кърмене и раждане, малки гърди, разлика в големината на двете гърди и други психоестетични подбуди. Такива жени са измъчвани от  комплекси и ниско самочувствие  през целия си живот .

 • Повдигане и стягане на бюста с RF :

Тази технология е най-новият хай-тек продукт - технология  използваща  радиовълна със строго определена дължина, за да повлияе  структурата на млечната жлеза и да я уголеми. Активира се симпатиковия нерв (отговорен за  функциониране на жлезите и циркулацията на кръвта ), засилва се кръвното налягане в  съдовете на гърдите и се стимулира секрецията на естроген, микроциркулацията се подобрява , възобновява се растежа на  млечните жлези и гръдните клетки . По този начин гърдите се уголемяват,  оформят, повдигат и стягат по  естетичен и естествен начин. При RF няма импланти, няма операции,  няма болка, няма възстановителен период, няма риск за здравето, няма противопоказания при последваща бременост и кърмене.  RF е полезен като превенция на фиброзни образования в млечните жлези и  гръдната тъкан. Резултатът е видим и няма опастност да  се преминат границите. 

 

 

Радоичестотен лифтинг
Представлщва система за лечение, която използва високочестотни радиовълни със специална техника за охлаждане по време на работа. Тази уникална комбинация осигурява комфорт , без странични ефекти. Това е лифтинг без скалпел. Когато ръкохватката се прилага върху третираната зона, тя генерира топлина дълбоко в кожата. Тази топлина увеличава локално кръвообращението и метаболизма , което предизвиква свиване на мастните клетки, освобождавайки техните съставки в кръвния поток.Токсините, които са натрупани под кожата се отделят в лимфната система,  засилва се метоболизма - храненето на клетките. Стимулира се образуване на нов колаген, подобряващ структурата на фибробластите. Крайният резултат от този процес е образуване на нов колаген и еластино, стягане на кожата ,изграждане на бръчките - млада кожа. Клиенти с различен цвят кожа могат да се лекуват ефективно и безопасно , резултатите се виждат след първата сесия. Лечението е  комфортно и отпускащо. В действителност има усещане, което прилича на масаж с вулканични камъни . Няма универсален брой процедури-изборът е ваш, огледалото е ваш съветник.

 

 

Козметика
за лице - 

 • мед и мляко
 • китайско злато
 • горчиво вино
 • морски бриз
 • шоколадова
 • билкова терапия
 • медицинска козметика при: розацея ,акне , куперозна проблемна кожа
 • хигиенно-козметичен масаж - лице, деколте

 

 

 

 Масажи

 • масаж гръб 
 • масаж с мед
 • вакуум терапия
 • масажна яка                                          
 • масаж цяло тяло            
 • луксозни терапии за тяло
 • мед и мляко

Терапията е подходяща за възвръщане свежестта на кожата преди важен случай или
след тежък ден. Подпомага възстановява мускулния тонус, прави тялото устойчиво на резки промени във времето и премахва умората.
Медът действа като гъба - изглажда и стяга кожата, млякото омекотява и подхранва, придава свежест . Препоръчва се за силно изтощена кожа и при болки раменния пояс и гръбначния стълб.           


горчиво вино
Терапията е  подходяща за мъже. С богатия си състав включващ масло от гроздови семена, плодови киселини и винени екстракти оказва силно хидратиращо въздействие,  гони стреса и  подхранва кожата в дълбочина. Зарежда епитела с витамини и полифеноли, забавя процесите на стареене на тялото . А чашата вино и  свещите , които съпровождат масажа тонизират душата.        


топъл шоколад
Доказано е, че шоколадът или по - точно какаото, от което се приготвя той, е богато на вещества, които  действат отпускащо и повишават настроението.
Масажът с какао се препоръчва на дами, чиято кожа е потъмняла от стреса и замърсяване от въздуха.
Благодарение на качествата на какаото, кожата , възвръща блясъка си , изглежда по-млада и става по-свежа.
Терапията има силно релаксиращо въздествие върху кожата и емоционалното състояние. Създава приятни асоциации за спокойствие и сладост .Забавя процесите на стареене.


билкова терапия
Билковата терапия в център ЕГО се разработва индивидуално според нуждите и здравословното състояние на клиента. Тази фитотерапия е подходяща за хора с костно-ставни проблеми, кожни проблеми , с раширени вени и проблеми с кръвното налягане. Понякога се съчетава с инфрачервената кабина за да може по ефективно да се извлече ползата от  лечебната кал и билките.


вулканични камъни
Масажът с топли вулканични камъни е от SPA терапиите за тялото, естетичен метод, който съчетава енергийното въздействие на вулканичната магма, мануален (ръчен) масаж, релаксираща музика, ароматотерапия и козметични продукти с изцяло природен състав. Основа на този метод са т.нар. енергийни терапии, които имат за цел   да подпомогнат свободния поток на жизнена енергия през тялото и да  премахнат дисбаланса. Масажът с топли камъни представлява магнитотерапия. Той  подпомага позитивното мислене, премахва енергийния дисбаланс, стимулира умението за концентрация, улеснява кръвообръщението и лимфния ток и подобрява притока на кислород към клетките. В резултат на този масаж от организма се изхвърлят токсините. Целта е с горещите вулканични камъни да се елиминират промените в нивата на жизненост, които предразполагат към различни физически смущения, и да стимулират положителна енергия,  душевна хармония и добро здраве. Този  вид масаж се прави с предварително затоплени гладки камъни. Това са живи вулканични камъни със сертификат за произход, които предават на тялото своята природна енергия, която помага за превъзмогване на  стреса и умората. Слънцето,  водата и луната ги презареждат с енергия, която се предава на органите и възстановява баланса на тялото чрез активиране на движението на енергиите и оптималното им преразпределение. Природната топлина на лава камъните отпуска мускулите и подобрява гъвкавостта на ставите , чрез този вид масаж тялото се освобождава от  ненужните мазнини и целулита.поморийска луга
Едно от богатствата на българската природа е поморийската кал.Тя оказва  действие върху организма със своите многостранни леюебни фактори: биологичен
механичен и електродинамичен. Масажите с поморийска кал и луга повишават температурата на тялото и се разширяват кръвоносните съдове. Активират се ензими , увеличават се обменните процеси и се елиминират отпадните продукти в организма. През кожата проникват много вещества : хлор, йод, клаций, натрий, никел,   фосфор, магнезий и др.  Процедурата много успешно се съчетава с Радио-вълнов апарат, ултразвук, йонофореза, инфрачевена кабина за комплексно повлияване на съответния здравословен проблем.китайско злато
ТЕРАПИЯ за тяло „ЗЛАТО" е известна в най-големите градове в  САЩ  и Западна Европа и стана ново поколение златна терапия за тяло, съдържащо 24-каратово злато. Масажа за тяло със злато дава пълна регенерация на Вашето тяло. Златото влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията. Подмладяващото действие и блясъкът, който придава на кожата я правят гладка и  сияйна. Съчетането с водорасли дава – антицелулитен ефект. ТЕРАПИЯ ЗЛАТО съчетава блясъка и лукса на злато с най-съвременните процедури против стареене. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в златото. Вкарват се под долния слой на кожата на лицето златни микровлакна. След такава процедура лицето придобива златен отблясък. Според древните хроники със златен прах се е грижела за кожата си легендарната египетска царица Клеопатра. Китайските императори са се стремили към вечна младост с помощта на ценния метал.

 

 

Маникюр, Педикюр и Ноктопластика
Всеки съвременен салон предоставя на своите клиенти СПА процедури. СПА (или SPA - от латинското "Sanus per Aquam") означава "здраве с помоща на вода" - като в това значение влизат и термини като: термална, минерална и морска. Това обхваща и всички производни от термина "вода": лечебна кал, водорасли, минерални соли, както и лечебни билки и минерални масла.  Под СПА процедури се подразбират и обичайните терапии за нокти и маски за кожата на  краката и ръцете , пилинги с помоща на различни средства, парафинотерапии с колагенов крем, съпроводени с масаж на крака и  ръце.  СПА терапиите  преодоляват стреса натрупан през изтощителния и дълъг ден, ще придаде чуство за спокойствие и релакс. За да бъде пълноценна процедурата е необходимо да преминете през следните етапи:

 • етап "Подготвителен" - поставяне на краката във ваничка с топла вода , етерични масла и разтворени соли
 • етап Ексфолиране - премахване на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата /използват различни маски и скраб/
 • етап Оформяне /финален/ - изпилване, полиране и декоративно лакиране.


В център за красота "Его" се предлагат луксозни терапии за крака и ръце, включващи продукти, освен с етерични соли и  масла , и с екстракти от вино, билки, шоколадов комплекс, поморийска луга. Важно място сред услугите, които предлагаме заема парафинотерапията и масажа на стъпала "Фут масаж"/ . Зонотерапията - е източно азиатски лечебен метод, които се използва като профилактично, диагностично и лечебно средство.  Масажът на стъпалата се прилага при много заболяваия. Зонотерапията се основава на принципа, че всички системи и органи  в човешкото тяло са проектирани в съответни точки върху зони или така наречените рефлексни точки върху ръцете, ходилата и ушите на човека. Въздействието върху тези точки повлиява съответните органи и системи. Обработването на рефлексните точки възстановява хармонията в тялото и премахва блокажите на енергийния поток . Зонотерапията действа като релаксиращ и  лечебен масаж.

 

 

 

Отслабване
Целулит
Целулитът се състои от мастни депа, които се появяват по ханша и бедрата и много трудно могат да бъдат премахнати. С времето, размера и  броя им се увеличава и се получава неприятния  вид на кожата. Правилното хранене и редовните физически упражнения могат да  спомогнат за забавяне появата на целулита, но след като  се е появил, той никога няма да изчезне – ние можем само да го  контролираме и намалим.

Как се  подхожда към целулита :

1.  провежда се диагностика от специалист и обстоен разговор за вашия хранителен и физически режим. 

2.  Tanita InnerScan–  биоелектронно, персонално измерване

 

 

Снемане на прецизни параметри за :

 • Коефициент  водно съдържание
 • Мазнини около вътрешните органи
 • Тип генетична структура
 • Костна плътност
 • Кръвна захар
 • Коефициент Мускулна маса
 • Коефициент външни мазнини
 • Необходими калории на ден
 • Параметри на кръвното налягане и др.


3. Процедури в инфрачервена кабина с цел  засилване на метаболизма и детоксикиране на организма. Кабината увеличава 2 пъти ефективността на кремовете. Топлината на инфрачервените лъчи има следното въздействие:

 • Усилва и ускорява притока на хранителни вещества към клетките
 • Отваря порите на кожата
 • Детоксикира организма и повишава имунитета
 • Предпазва кожата от възпаления и отточен целулит  
 • Стимулира кръвообращението

 

4.  Мануални масажи и лимфно -дренажни техники за стимулиране на кръвообращението и лимфотока , за бързото отстраняване на остатъчната вода, натрупаните мазнини в целулитните депа и токсините.
                                                                                                                                                                                                                                                        

5.  Масажи, апликации и боди – репинг с богато разнообразие от козметични и биологични  продукти с цел стимулиране на липолизата на дермално и хиподермално ниво.

6.  Физио  – терапевтични апарати в борбата с целулита

 • Ултразвук       

Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът  е образуване на по-течни  мазнини, които лесно се изхвърлят от организма. Намаляването на теглото посредством  използването на ултразвук е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.

 • Вакуум масаж

Апарат за местна биостимулация и дарсонвализация  , работата на този апарат се базира на индиректното въздействие с електрически ток върху човешкия организъм. Процедурата стимулира обмяната на веществата,  дейността на вегетативната нервна система, тъканното дишане и др.

 • Йонофореза

С помощта на йонофорезата активните съставки от ампули и разтворими гелове се въвеждат дълбоко в кожата с помощта на галваничен ток. Този  вид процес подпомага нейния метаболизъм. Под влиянието на електрическия ток лекарствените продукти достигат дълбоко (до целулита), това спомага за интервенция „отвътре-навън”


7.  E-light и RF  – срещу целулита
RF е съкращение от Радио честота.
Радио честотата (RF) е метод за физиотерапия, представляващ създаването на локализирани зони на горещина в телесните тъкани с помощ на високочестотен еклектричен поток.
Чрез  излъчвател на RF вълни, електрическата енергия се превръща във вътрешна енергия, която прониква дълбоко в кожата през охладения епидермис, като ускорява циркулацията на кръвта в кожната и подкожната тъкан, повишава температурата, съкращава колагеновата и еластинова  влакнеста тъкан  и достига крайния резултат на стегната кожа и намален /заличен/ целулит.
Тъканта, през която преминава заряд с висока честота, се затопля в резултат на ефекта на Джаул.


Въздействие на температурата върху клетките

 • 36.5 С Нормална температура
 • 50 С Разпадане до протеини
 • 40-45 С Активиране на клетките
 • 55 С Разпадане на ракови клетки
 • 60 С Разпадане на нормалните клетките


Ефекти при целулит:

 • Успокоява болката
 • Намалява напрежението в ставите
 • Стимулиране на имунната система
 • Отслабване и стягане.
 • Оформяне на тялото.
 • Значително увеличение на циркулацията на кръвта
 • Увеличени нива на кислород в кръвта
 • Подобряване на кръвообращението