Бизнес Справка
Pan Service Хасково - Сервизът на Езо ЕООД

Pan Service Хасково - Сервизът на Езо ЕООД

Фирма: Pan Service Хасково - Сервизът на Езо ЕООД
Адрес: Хасково, ул. Цар Освободител 25
Телефон: 038590033
GSM: 0897996286
Интернет сайт: http://servicehs.com

 

Pan service - Хасково е специализиран в продажба, доставка, монтаж и профилактика на климатици, ремонт на бяла и черна техника. Предлага абонаментно, гаранционно и извънгаранционно обслужване.

 

Стреми се да отговори на търсенето на потребителите и максимално да ги улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Pan service - Хасково предоставя на своите клиенти утвъдени марки климатици на атрактивни цени.


Извършва доставката им до адрес за монтаж на територията на Хасковски или Кърджалийски окръг от днес за утре. Заплаща се на място след извършване на монтажа.


Извършва доставка на климатици в цялата страна, като и в Европа чрез Ойрошпед - Ойрокуриер с наложен платеж за сметка на получателя.

 

Pan service - Хасково изпълнява поетите ангажименти и поръчки коректно, в уговорения срок.


Фокусира дейността си върху качеството на предлаганите продукти и услуги, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.


Сервизният център разполага със съвременна апаратура и екип от квалифицирани специалисти с богат опит в сферата си на дейност, гарантирайки качествен ремонт и обслужване на високо ниво.

 

Извършва:

 

Профилактика на климатици

 

Монтаж на климатици


Стандартен монтаж на климатици сплит система от едно вътрешно тяло и едно външно:

 

  • - Климатици 9, 12000,18000 Btu - 250 лв.
  • - Климатици 24000 Btu - 300 лв.
  • - Колонни климатици - 400 лв.

 

Приблизителното време за стандартен монтаж на 1 климатик от монтажна бригада състояща се от 2 човека е около 3 часа.

Стандартен монтаж на климатик в границите на Хасково или Димитровград с лесен достъп за работа - на първия етаж или на тераса на който и да е етаж, тръбният път е до 3 метра, прави се един отвор в тухлена стена до 25 см дебелина, тръбите са бандажирани, открити, не са в ПВЦ канал или вкопани.

 

Ремонт на климатици - на хладилната част и на електронното управление.

Pan service Хасково разполага с сервизна площ за ремонт на едра бяла хладилна и климатична техника на площ от 100 кв.м., с най-доброто оборудване за сервиз и монтаж и с подходящ транспортен парк.

Формулата на успеха, към който се стреми екипът на Pan service Хасково са извършени качествено и в срок сервизни услуги и повече доволни клиенти.


Pan service - Хасково е сервизен център на Техномаркет за региона от 2006 год.

 

Извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на марките: SAMSUNG, LG, ELECTROLUX, NEO, DAEWOO, ZEROWATT, ZANUSSI, PANASONIC, PIRITA, TEKA, ZELMER, ELITE, HOMA, FIRST, AEG, BEKO.

 

Осигурява сервиз с оригинални части от производител.

 

Доставя по заявка резервни части и консумативи.

 

Извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на перални машини, хладилници, микровълнови фурни, прахосмукачки, блендери и други.


Ремонт на черна и бяла техника


Посредством сключеният договор за представителство с Pan service LTD, сервизният център преддлага гаранционен и извънгаранционен сервиз на най-популярните марки черна и бяла едра и дребна, хладилна и климатична техника.


Pan service - Хасково е сервизен център на Техномаркет за региона от 2006 год. Развивайки се през годините, разширява партньорските си отношения с КендК сервиз.

 

Предлага гаранционно обслужване на широк спектър дребна домакинска техника от марките: Sapir, Elite, Elekom, First Austria, Arielli, Sang, Homa, KTN.

 

Pan service - Хасково е гаранционен и извънгаранционен сервиз на електроуреди с марките: Samsung, Lg electronics, Zelmer, Electrolux, Aeg, Zannussi, Daewoo, Teka, Neo, Toshiba, Blaupunkt.

 

За всички гореупоменати брандове сервизният център е в състояние да доставя оригинални резервни части.

 

Pan service Хасково извършва гаранционен сервиз на уреди от марки: Samsung, Lg, Teka, Electrolux, Aeg, Neo, Zannusi, Blaupunkt, Toshiba, Elite, First Austria, Sapir, Elekom, Zelmer, Daewoo.

 

Pan service, спазва стриктно гаранционния срок и гаранционните условия на производителя. Гаранцията е между 2 и 5 години в зависимост от марката (производителя) на климатичната система.

 

Екипът от компетентни специалисти с професионални знания и умения, гаранират за качеството на извършваните ремонтни дейности и услуги.